Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

Geweldig om weer zo te kunnen en mogen fietsen!

Geweldig om weer zo te kunnen en mogen fietsen!

Zoals vele mensen mij kennen heb ik (Daisy Goedhart) een hele medische voorgeschiedenis. Ik heb het syndroom van ACNES en daarvoor meerdere buikwandoperaties ondergaan. Ook wordt ik elke 2 maanden nog steeds aan mijn nek behandeld voor een zware whiplash die nooit meer over zal gaan. Wielrennen en mountainbike waren mijn hobby’s. De artsen zeiden dat dit niet meer mogelijk was. Ik zelf dacht daar anders over en besloot twee mooie fietsen te kopen bij de Tweewieler Udenhout. Samen met Paul mijn medische klachten door genomen en uiteindelijk op de MTB procaliber 9.7 uit gekomen en de Racefiets Trek Silque SLR 6. Vanaf dat moment heb ik het fietsen rustig aan opgepakt en ben ik dit langzaam uit gaan bouwen. Geweldig om weer zo te kunnen en mogen fietsen. Wie had dat ooit gedacht. En dit allemaal met dank aan de Tweewieler Udenhout. Door dit alles rij ik zelfs Dames Elite wedstrijden. Een echte aanrader om hier je fietsen te kopen. Nogmaals dankjewel Paul en zijn personeel.