Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

MTB Clinic Brabant

 

Helaas kunnen wij u tot op heden alleen maar wat informatie geven over onze MTB clinics. Zodra er weer meer Corona-maatregelen worden geschrapt, gaan wij kijken hoe en wanneer we de clinics weer op kunnen pakken. Hou dus onze social media in de gaten voor de laatste updates.

 

LEUK EN UITDAGEND VOOR IEDEREEN!

In de maanden januari, februari en maart geven wij elke zaterdagochtend gratis MTB clinics. Deze zijn speciaal voor beginners, maar ook voor licht gevorderden of als je de technische handelingen eens goed onder de knie wil krijgen.

Onze ervaren instructeur neemt jullie mee naar diverse ondergronden en bebossingen om de verschillende aspecten van het mountainbiken door te nemen. Evenwicht, klimmen, schakelen, behendigheid en vele andere aspecten van het mountainbiken komen aan de orde.

U hoeft geen klant van ons te zijn, maar u moet zich WEL aanmelden voor deze clinics. Dat kan via onze mail: info@detweewieler.nl, telefonisch: 013-5115990, Facebook (middels een persoonlijk bericht) of kom langs in onze winkel in Udenhout aan de Kreitenmolenstraat 43. Deelnemers mogen meedoen vanaf 16 jaar.

Per clinic kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen, als er veel meer aanmeldingen binnen komen, komt er een extra begeleider bij. Het begint om ongeveer 9.00u en eindigt rond 11.30u.

U mag meedoen als u in het bezit bent van een mountainbike die technisch in orde is, een passende en goede helm heeft en u moet een MTB-vignet hebben voor de Drunense Duinen à €12,- (onder andere bij ons te koop).

Wij geven ook zomer-clinics in de maanden juni en/of juli. Voor deze clinics gaan we wat verder op pad en ze zijn ieder keer weer anders.

 
 

Doe mee! Kijk voor informatie over de ATB clinic ook op onze Facebookpagina