Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

Goede service is ons handelsmerk!

U mag van De Tweewieler echt iets verwachten.

Een nieuwe fiets kopen of uw fiets laten repareren? Onze vakmensen met hun jarenlange kennis en ervaring voorzien u van het juiste advies en uw fiets krijgt de volle aandacht en zorg.

Gratis service beurt

Bij elke nieuwe fiets die u bij ons koopt krijgt u een gratis service beurt. Een jaar na aankoop ontvangt u van ons een bericht en plannen we de gratis servicebeurt in. Zo blijft uw fiets tip-top in orde!

E-bike 

Onze werkplaats is speciaal ingericht voor de e-bike. Uw e-bike wordt ingelezen met de allerlaatste versie van de software. U kunt dus helemaal up-to-date op pad. Wij geven ook uitleg over het systeem, zoals de motor, accu en andere bijzonderheden.

Proefritten

Of een fiets echt bij u past is vaak pas na een proefrit echt te zeggen. Bij De Tweewieler is er de mogelijkheid om bij ons op eigen terrein een proefrit te maken met advies van onze medewerkers. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend!

Reparatie

Heeft uw huidige fiets mankementen? Voor kleine of ingewikkelde reparatie, het ombouwen van uw fiets of de afmontage kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Plan uw reparatie in met onze online app. Met een lekker band kunt u beter even bellen om te kijken of er eerder plek is! 

REPARATIE PLANNEN IN VUGHTREPARATIE PLANNEN IN UDENHOUT

Winter- of zomerbeurt

Uw mountainbike of racefiets wordt van top tot teen onder handen genomen en voorzien van o.a. een nieuwe ketting en tandwielen. Vraag naar de speciale acties bij een van onze medewerkers.

Shimano Service Center

Jazeker! Wij zijn aangesloten bij Shimano Sevice Center – Hiermee de bevestiging van betrouwbare kwaliteit en TOP service die Shimano je van een Shimano Service Center verwacht.

Shimano

ANWB Fietsverzekering

U kunt bij ons direct bij aankoop van een fiets, een ANWB fietsverzekering afsluiten. Wij regelen alles voor u! Zij staan bekend om de lage premies en de zeer snelle afwikkeling van schades en diefstallen. Al vanaf € 4,40 per maand.

VERZEKERING AFSLUITEN

ANWB Bike Café

In onze fietsenwinkel in Udenhout is het ANWB Bike Café te vinden. U kunt hier onder het genot van een kopje koffie of thee fietsroutes uitzoeken of informatie vinden over de uitgebreide service van ANWB.

Gratis Winter MTB clinic

Elke winter organiseren wij een GRATIS Mountainbike clinic. Deze wordt elke zaterdag gegeven in de periode oktober t/m februari. Verbeter je rijtechniek en haal meer plezier uit je hobby! Voor meer info en de data’s zie onze Facebook pagina.

FACEBOOK