Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

De Tweewieler Gravelrit!

 

GRAVELRIT!

Wij van De Tweewieler zijn gek van gravel. Dit bewijst zich in de mooie merken die we aanbieden zoals Cannondale, Trek, Bianchi, Koga, Cervelo en Ridley welke allemaal gravelfietsen in de collectie hebben. Maar natuurlijk ook met het merk 3T dat zich volledig focust op gravel. Om onze liefde te vieren organiseren we 1 april 2023 een gravelrit. Deze tocht neemt je mee door de mooiste gravelpaden die onze regio te bieden heeft.

Route

De route van ongeveer 75 kilometer zal in de vorm van een GPX bestand naar je mail gestuurd worden. Deze krijg je ongeveer een week voor de rit, houd ook je spamfolder in de gaten! De beschikking tot een navigatiesysteem of iemand anders uit je club met een navigatiesysteem is dus een vereiste. Wij zullen ervoor zorgen dat er sportdrank en een gelletje/reep van Maxim sportvoeding aanwezig is

1 april 2023 kun je HELEMAAL LOS

Vertrekken

Vertrekken is mogelijk tussen 08:30 en 09:00 uur waarbij we de meeste mensen rond 12:00 terug verwachten. De rit rij je zelfstandig of samen met jouw clubje, dit is zonder begeleiding vanuit De Tweewieler. Hoe sneller je fietst, hoe eerder jij je welverdiende biertje kunt komen openen.

Biertje?!

Vol trots presenteren wij ook deze dag ons eigen bier! Uiteraard kan iedereen die meefietst er gratis een proeven. Langs het bier zullen we ook ervoor zorgen dat er iets te eten klaar staat voor alle fietsers.

Parkeren

We houden onze parkeerplaats graag vrij voor jullie en jullie fietsen. We willen dan ook iedereen die met de auto komt vragen om deze te parkeren op het parkeerterrein achter Gezondheidscentrum Udenhout (voorheen Rabobank). Dit is schuin tegenover onze winkel. Mocht deze vol zijn dan graag op het parkeerterrein bij de Plus Ammerlaan (Tongerloplein).

Ben jij erbij! Meld je dan snel aan via onderstaand inschrijfformulier

Résumé

* 1 april 2023
* Vertrek tussen 08:30 en 09:00
* Op eigen gelegenheid met GPX bestand
* 75 km
* Afsluiten met ons eigen biertje!
* Inschrijven via onderstaand formulier
* Het schoenmerk Lake is aanwezig!

 
Aanmelden voor
DE TWEEWIELER GRAVELRIT 


    Na aanmelden ontvang je een week voor de rit het GPX bestand. Check ook even je spam folder!

    Doe mee!

    Check voor actuale informatie over de Gravelrit ook onze socials

    Facebook Instagram