Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

Trouwe Vriend

Trouwe Vriend

Even voorstellen. Ik ben Piet Lagarde, 62 jaar en wonende in Udenhout. Ik ben als leerkracht begonnen op basisschool De Wichelroede en ben de laatste 25 jaar directeur geweest van deze mooie school. 5 jaar geleden overleed mijn vrouw plotseling en de wereld komt dan op zijn kop te staan, maar hij draait wel door én dat hoort ook zo.

4-BMaar een ommezwaai in je leven vraagt om je angst los te laten en te kiezen voor verlangen. Dus besloot ik 3 jaar eerder te stoppen met werken en heb ik een fiets gekocht en heb die in september 2008 op het vliegtuig gezet naar Nieuw Zeeland. Daar heb ik 8000 schitterende kilometers gefietst en heel veel zeer gastvrije mensen ontmoet. In oktober 2009 ben ik aan mijn tweede fietsavontuur begonnen. China, Vietnam, Cambodja en Laos. Alweer 6000 kilometers gefietst door werkelijk schitterende landen met fantastische, gastvrije mensen. Nu sta ik bijna gepakt en gezakt klaar voor mijn derde fietsavontuur. 20 november vertrek ik voor 4 maanden naar Birma/Myanmar, Thailand, Laos en Nepal. Ik hoop daar weer zo’n 7000 kilometers te fietsen.

Maar als je aan zo’n fietsavonturen begint dan moet je voor meer dan 100 procent kunnen vertrouwen op je fiets. Zeker als je alléén zo’n avontuur aangaat. Daarom ben ik ontzettend blij en tevreden met De Tweewieler. Zij voorzien mij van allerlei tips en maken mijn Koga Miyata Globe Traveller (mijn trouwe vriend) altijd tip top in orde. Bedankt Eric en andere medewerkers voor de fijne en deskundige hulp.

Mochten jullie mijn fietsavonturen op de voet willen volgen dan kan dat op: www.pietlagarde.waarbenjij.nu

Bijna dagelijks (indien internet aanwezig) schrijf ik een verhaal over mijn reis en voorzie deze van prachtige foto’s. Op deze weblog kun je ook nog de avonturen van mijn 2 vorige fietsavonturen bekijken. Om het jezelf gemakkelijk te maken, vul je de eerste keer dat je deze website bezoekt je emailadres in bij het kopje aanmelden (halverwege links op de pagina). Je ontvangt dan automatisch bericht via de mail als ik weer een verhaal geschreven heb.

Ruim 520.000 !!! keer is deze weblog reeds bezocht. Mocht je ooit van plan zijn zulke fietsavonturen te gaan maken en wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op. Ook verzorg ik lezingen voor allerlei groepen mensen en organisaties.

Met vriendelijke groet en leef en geniet van de momenten,

Piet Lagarde