Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

De Tweewieler als Uitblinker

De grootste fietsspecialist van Brabant met 700+ fietsen op voorraad in Vught en Udenhout.

BIJ ONS VINDT U DE  Topmerken   WAAR U OP KUNT VERTROUWEN!

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij een uitstekende kennis op het gebied van fietsen opgebouwd. Van alle beschikbare merken hebben wij ons assortiment toegespitst op de topmerken in de fietsbranche. Of u een fiets zoekt op het gebied van e-bikes, de kinderfiets of de ATB fiets, u krijgt als klant altijd de kwaliteit die u verwacht.

BEKIJK ONZE MERKEN

Private shopping, Reparatie  of Cick & Collect?

Bekijk hier wat allemaal mogelijk is!

Afspraak mogelijkheden
Niets is onmogelijk

Jouw ideale fiets  ontwerp je zelf!

Kun je je ideale fiets niet vinden in de collectie?

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Koga Signature Fiets logo

_________________

Ook voor al uw fietsaccessoires

Niet alleen fietsbellen en standaarden – Onze grote filialen hebben een zeer uitgebreid assortiment om u en uw fiets helemaal tip top op pad te laten gaan!

NEEM EEN KIJKJE

Reparatie nodig?

Kom naar de winkel of plan online uw reparatie in. Wanneer de reparatie iets langer duurt krijgt u altijd een gratis leenfiets. Bij de reparatie van uw e-bike krijgt u uiteraard een e-bike te leen om weer op weg te kunnen.

REPARATIE INPLANNEN
Reparatie fiets Brabant Reparatie fiets Vught

Neem een kijkje bij onze top filialen in Vught en Udenhout

Ieder zijn kwaliteit! Zo zijn wij als groot team in staat u perfect van dienst te zijn. Van advies bij aankoop van een fiets, uitvoeren van reparaties tot handige tips voor meer fiets.

Wij staan voor u klaar!

KIJKJE BIJ VUGHTKIJKJE BIJ UDENHOUT

Ruimte voor een testrit

Of een fiets echt bij u past is vaak pas na een proefrit echt te zeggen. Bij De Tweewieler is er de mogelijkheid om bij ons op eigen terrein een proefrit te maken met advies van onze medewerkers. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend!

Ruime garantie

Als je een nieuwe fiets koopt bij De Tweewieler krijg je uiteraard de volledige fabrieksgarantie. Bij Koga op het frame zelfs levenslange garantie voor de eerste eigenaar! Vraag naar de exacte voorwaarden van uw fiets bij een van onze specialisten.

ANWB samenwerking

De Tweewieler heeft een samenwerking met de ANWB voor het afsluiten van een voordelige fietsverzekering.

Niks missen? Volg onze facebookpagina

Fietsverhalen

Onze fietsen komen nog eens ergens! Lees mee met de leuke, grappige, interessante fietsverhalen van onze klanten. Wie weet pikt u een leuke tip mee.

Op reis met de tandem

Hoe we op vakantie gaan? Op de fiets, of beter gezegd op de tandem. Waarom? Omdat het zo leuk is! Een reis op de fiets is fantastisch, op de tandem[…]

Lees meer

Geweldig om weer zo te kunnen en mogen fietsen!

Zoals vele mensen mij kennen heb ik (Daisy Goedhart) een hele medische voorgeschiedenis. Ik heb het syndroom van ACNES en daarvoor meerdere buikwandoperaties ondergaan. Ook wordt ik elke 2 maanden[…]

Lees meer

Keutenberg

Op donderdag 25 maart ‘s middags mijn nieuwe fiets bij Paul opgehaald. Ondanks het mindere weer op zaterdag toch de eerste kilometers gefietst en dat smaakte naar meer. Na een[…]

Lees meer