Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

2de paasdag 2019

2de paasdag bij De Tweewieler

ANWB FIETSTOCHT

Op 2e Paasdag vindt de jaarlijkse gratis ANWB fietstocht weer plaats! Dit jaar zullen er zelfs 3 verschillende afstanden zijn. U kunt kiezen uit een afstand van 27km, 50km of de speciale racetour van 70km.

EN ER IS MEER TE DOEN

Ons nieuwe merk Cannondale zal voor het eerst te zien zijn én te testen net als de racefietsen van Ridley en Bianchi. Ook zullen er spectaculaire aanbiedingen zijn op: accessoires, (gebruikte) e-bikes, de race en atb outlet!

HAPJE EN EEN DRANKJE

Voor de kids zal er de hele dag vermaak zijn en natuurlijk sluiten we deze dag weer gezellig af met een hapje en een drankje.

We zien je graag op 2e Paasdag!

En nog even dit….

Dit jaar hebben we voor het eerst een 70KM route, speciaal voor racefietsen. We hebben een mooie tocht uitgezet met heerlijk vers asfalt. Hieronder kun je de route (gpx bestand) downloaden en in je navigatie systeem zetten. Bij ons filiaal in Udenhout kunt u een flyer ophalen waarmee u tegen een gereduceerde prijs een hapje of drankje kunt doen bij Boerderijterras Jacobushof. In Udenhout start tevens ook de route.

gpx route downladen

Paasroute ANWB

Let op! U start in ons filiaal Udenhout, hier krijgt u een flyer mee waar u onderweg bij meerdere horecagelegenheden tegen een gereduceerde prijs van een hapje en drankje kunt genieten.

27 KM

48 KM

Pasen De Tweewieler 48 KM

70 KM

Pasen De Tweewieler 70 KM