Vught - Esscheweg 12A - (073) 657 02 96 | Udenhout - Kreitenmolenstraat 43 - (013) 511 59 90

Feest bij De Tweewieler! 25-jarig bestaan

FEEST – FEEST – FEEST

25 jarig bestaan De Tweewieler

Met Pasen bestaat De Tweewieler Udenhout & Vught 25 jaar. Reden voor een feestje.

Oprichter Wim Verschuren opende op 17 april 1997, met Pasen, aan de Esscheweg in Vught de deuren van De Tweewieler. Het avontuur begon met één winkel met één verdieping. Al snel groeide de winkel uit zijn jasje en is het winkelpand uitgebreid met maar liefst vier verdiepingen.

Vijf jaar later opende Wim samen met zijn zoons Frank en Paul een tweede filiaal in Udenhout. Door de jaren heen is deze winkel uitgegroeid tot een mega showroom voor fietsen en fiets accessoires. Zo is de bovenverdieping een trekpleister met sportfietsen en hebben ze alle kennis en expertise in huis voor race en ATB.

VEEL GEBEURD

Naast de enorme groei aan winkeloppervlakte, personeel, fietsaanbod en ervaring. Hebben ze de kranten ook behaald met minder nieuws.

Eind 2011 heeft een grote brand het filiaal in Udenhout verwoest. Na tijdelijk onderdak te hebben gevonden aan de overkant van de straat vond de heropening, hoe kan het ook anders, plaats met Pasen in 2012.

In 2017 kwamen Frank en Paul aan het roer te staan. Na een kort ziekbed is Wim helaas overleden. Maar tot de dag van vandaag wordt koers gevaren met herinneringen aan Wim.

In 2019 heeft een ramkraak plaats gevonden. De camerabeelden gingen heel de wereld over en hebben zelfs een rolletje gespeeld in tv serie Smeris.

TOEKOMST

Ook richting de toekomst wil De Tweewieler verder groeien. Maar dan op het gebied van duurzaamheid en technologie.

Het verduurzamen van de winkel met led verlichting en zonnepanelen zal op kort termijn gerealiseerd worden. Daarnaast hebben ze onlangs geïnvesteerd in een hypermodern smart-whiteboard met touchscreen waarmee o.a. fietsen kunnen worden samengesteld.

18 april – 2de paasdag

10:00 – 15:00

Udenhout: Kreitenmolenstraat 43 Vught: Esscheweg 12a

Feestelijke aanbiedingen

Om het 25 jaar bestaan te vieren zijn deze dag beide winkels geopend. Natuurlijk hebben zij deze dag spectaculaire aanbiedingen op fietsen en accessoires.

De traditionele gratis ANWB Fiets tocht – 40KM

De traditionele ANWB Tweewieler fietstocht (gratis) vindt weer plaats. Een prachtige route van 40 kilometer. Aanmelden is niet nodig en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten.

Klinkt 40 kilometer nou net te ver of twijfel je of je e-bike dit gaat volhouden? Experts van Batavus. Sparta en Koga zijn die dag aanwezig met de nieuwste e-bikes. Deze mag u meenemen voor de fietstocht.

De GPX route voor 60 KM fietstocht

De sportievelingen onder ons kunnen op een GPX route downloaden. Een prachtige raceroute van 60 kilometer speciaal voor deze dag samengesteld.

Route via Komoot Route via Strava

Of download het bestand:

GPX route 60km

Fiets presentaties

Op deze dag zullen er experts van Cannondale aanwezig en introduceren wij het nieuwe merk 3T. 

Hapje, drankje en…. een mystery guest!

Tijdens deze feestelijke dag zorgen wij voor een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er genoeg vermaak.

De dag wordt afgesloten door een optreden van een mystery guest in filiaal Udenhout!