Service

Onze service

U kunt bij ons rekenen op een prima service. Een goede service is voor ons vanzelfsprekend!

Of u nu een nieuwe fiets koopt of uw fiets bij De Tweewieler laat repareren, wij willen u graag goed adviseren en tevreden stellen. Wanneer u als klant tevreden bent, dan pas zijn ook wij tevreden!

Ook kunt u bij ons direct bij uw aankoop de Unigarant fietsverzekering afsluiten. Unigarant is een onderdeel van de ANWB. Deze staan bekend om hun lage premies en zeer snelle afwikkeling van schades en diefstallen.
Voor een fietsplan van uw werkgever kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Met onze jarenlange kennis, ervaring en vakmanschap kunnen we inmiddels met recht zeggen dat we een echte specialist zijn. Een servicegericht team staat voor u klaar met een kundig advies en een goede begeleiding.

Zo krijgt men bijv. bij aankoop van een nieuwe fiets een gratis servicebeurt waar u zelf niet aan hoeft te denken. U wordt hiervoor gebeld door een medewerker van De Tweewieler!

Mocht het nu zijn dat u komt voor iets eenvoudigs, zoals het aanbrengen van een fietsbel of voor een exclusieve reparatie, voor ons deskundig team is niets te gek.
Bovendien dragen wij het BOVAG keurmerk, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Reparatie inplannen

1
Heeft uw fiets stukken, of heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?

U kunt ons dan bellen om een afspraak in te plannen, maar u kunt natuurlijk ook naar onze werkplaats komen en ter plekke bespreken met een van de monteurs wat er aan de fiets gedaan moet worden.

2
Wij zetten uw gegevens in ons systeem zodat wij u een volgende keer nog gemakkelijker kunnen helpen.

Als wij uw gegevens hebben genoteerd, kunnen wij direct in ons systeem zien wanneer uw fiets gerepareerd kan worden en wanneer deze dus weer helemaal in orde voor u klaar staat. Indien nodig kunnen wij u ook voorzien van een leenfiets.

3
U weet direct wanneer uw fiets weer klaar staat.

Wanneer er is genoteerd wat er aan uw fiets moet gebeuren, kunnen wij direct zien wanneer uw fiets gerepareerd kan worden en wanneer deze dus weer helemaal in orde voor u klaar staat! Bij opgave van een 06-nummer krijgt u zelfs van ons een bericht hierover.

Mogelijkheden

Gratis servicebeurt

De gratis service beurt krijgt u van ons als u bij ons een nieuwe fiets koopt. U krijgt ongeveer één jaar na aankoop van ons een berichtje dat u uw fiets kunt brengen voor deze gratis servicebeurt. Onze monteurs kijken de fiets dan weer helemaal uw fiets na op kleine mankementjes, worden alles weer goed gesmeerd en indien nodig onderdelen vervangen. (alleen de onderdelen die onder de garantie vallen zijn kosteloos).

Winter- of zomerbeurt

Bij deze beurt wordt uw mountainbike of racefiets van top tot teen onder handen genomen en voorzien van oa nieuwe ketting en tandwielen. Vraag naar onze speciale actie bij één van onze medewerkers.

Accessoires aanbrengen

Mocht het nu zijn dat u komt voor iets eenvoudigs, zoals het aanbrengen van een fietsbel of voor een exclusieve reparatie, voor ons deskundig team is niets te gek.
Ook fietsendragers monteren wij graag voor u.

Reparatie

Heeft u een eenvoudige reparatie zoals bijvoorbeeld een band plakken of vervangen? Dat doen wij natuurlijk graag voor u. Maar ook voor ingewikkelde reparaties om het ombouwen van de afmontage van de fiets kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij bespreken dan graag met u wat de mogelijkheden zijn en wat dan in uw geval de beste beslissing is.